Kje se nahajamo


Oglejte si Aquasystems d.o.o. na večjem zemljevidu.

 

Iz smeri Maribor Center - Pobrežje: po avtocesti, desno za MB Pobrežje, Vurberk, Dvorjane, Sp. Duplek. V krožišču ponovno za Sp. Duplek, skozi Brezje, čez most v Dogoše, pri obračališču za avtobuse (krožišču) desno, pri tabli Aquasystems.

Iz smeri Maribor Ptujska c.: izvoz Zagreb, Ptuj levo, po Ptujski cesti v križišču za pokopališče Dobravo levo. V križišču za pokopališčem levo, nato desno čez most v Dogoše. Pri obračališču za avtobuse (krožišču) desno, pri tabli Aquasystems.

Iz smeri Ljubljana: po avtocesti A1 izberete izvoz Maribor center. Peljete naravnost čez križišče proti pokopališču Dobrava, do konca ceste, potem levo. V naslednjem križišču desno čez most v Dogoše. Pri obračališču za avtobuse (krožišču) desno, pri tabli Aquasystems.

Iz smeri Ptuj: skozi Miklavž, desno v križišču za pokopališče Dobrava, do konca ceste, potem levo. V križišču desno čez most v Dogoše. Pri obračališču za avtobuse (krožišču) desno, pri tabli Aquasystems.

Iz smeri Ptuj: po stari cesti iz Zg.Dupleka čez most, takoj za mostom v križišču levo, skozi obračališče avtobusov, pri tabli Aquasystems.